Марица записа драматична загуба и се изправя срещу полицейски тим на полуфинал

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:15 / 17.05.2024
2303
Волейболистките на Марица (Пловдив) допуснаха драматична загуба в последния си мач от груповата фаза на финалния турнир от държавното първенство при момичетата под 18 години.

Надпреварата се провежда в София, като маричанки още вчера си бяха осигурили участие в полуфиналите. Днес те се изправиха срещу Левски (София) в директен сблъсък за първото място в групата.

Двубоят в зала "Панайот Пондалов" предложи много емоции и обрати. "Сините" поведоха, но последваха силни минути за миналогодишния шампион Марица, който обърна до 2:1 гейма в своя полза. След това обаче ролите отново се размениха и столичният клуб бе категоричен в четвъртия гейм - 25:17, изравнявайки резултата. В решителния тайбрек състезателките на Левски показаха по-здрави нерви и спечелиха с 15:13.

Така в утрешния полуфинал Марица ще играе срещу победителя от другата група - ЦПВК (Централен полицейски волейболен клуб). Левски пък се изправя срещу ВАСК (Волейболна академия Стойчев-Казийски).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).