Томаш: Още зимата загубихме шансове за Европа, трябва да знаем къде ни е мястото

Автор: Стойчо Генов
Коментари (6)
22:33 / 18.05.2024
3727
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш не бе разочарован от играта на своя тим при поражението с 1:2 от Левски на стадион в "Лаута". Специалистът каза, че не може да се сърди на своите играчи и допълни, че още през зимата отборът му е загубил шансовете за Европа.

Ето какво каза наставникът след края на срещата:

Допуснахме гол от статично положение и след това дадохме инициативата на Левски. Поздравявам ги. За мен те са отборът, който най-добре знае какво да прави с топката.

Казах, че ще дам шанс на всеки от моите играчи. Не мога да се сърдя на футболистите. Но в крайна сметка трябва да знаем къде ни е мястото. Ако искаме нещо повече, трябва да се подсилим. Шансовете за Европа ги загубихме още зимата, но затова си има обективни и субектинви причини, не трябва да се оправдаваме.

Всичко зависи от това какво можем да вземем. Ако зависи само от мен - аз съм наясно какви играчи ми трябват. Наясно съм и с обстановката и къде се намираме.

Аз искам да се боря за шампион и да печеля купи. Но това не зависи само от мен. Имам нов 2-годишен договор с Локомотив, аз съм професионалист и съм отдаден изцяло на клуба. Трябва да сме на нивото на феновете.



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).