ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо с позорна загуба във Варна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:55 / 25.11.2006Коментари (179)3982
©
Локомотив загуби безславно с 1:2 гостуването си на Спартак във Варна, след като изигра най-слабия си мач под ръководството на треньора Иван Маринов. "Черно-белите" демонстрираха напълно безидейна игра и разочароваха стотиците си фенове, пропътували половин България, за да ги подкрепят.

Спартак е един от най-слабите отбори в "А" група, като само Дражевата дружина може да се конкурира с варненци. Местните фенове очакваха загуба срещу възраждащия се отбор на Локомотив, като в най-добрия случай привържениците на "соколите" се надяваха на равен. Не така мислеха обаче футболистите на Локомотив. Спартак игра традиционно слабо, но футболистите с черно-бяло райе се постараха да се представят поне два пъти по-зле от своите иначе по принцип любезни домакини.

През първото полувреме двата отбора не създадоха нито една опасност пред двете врати. Втората част започна при сериозна мъгла и реферът на двубоя доста се замисли дали да не прекрати срещата.

В 50-та минута Стоян Колев излезе неразчетено да пресича една топка и е изби в играч на домакините. Играчът на Спартак веднага отправи удар към опразнената врата, но двамата защитници намиращи се на голлинията успяха да предовратят откриването на резултата.

Логичното все пак се случи само две минути по-късно. Домакините успяха да поведат след много прецизен удар на Пекин, който направи неубедителния в пореден мач Стоян Колев безпомощен.

След отбелязването на попадението домакините започнаха да дразнят агитката на Локо и "черно-белите" фенове реагираха мигновенно. Те излязоха от клетката за гости и без да бъдат спирани от никой се отправиха към сектора с местни фенове. По пътя си "черно-белите" фенове изпотрошиха няколко седалки и хвърлиха няколко бомбички, но здравия разум у тях надделя и се върнаха в клетката за гости. В тази минута реферът на срещата отново спря играта и бе на път да прекрати срещата заради инцидентите по трибуните и мъглата.

В 67-та минута Явор Вънев се отскубна от защитата на домакините и изскочи сам срещу вратаря на Спартак, но бе подкосен от защитник на "соколите", който от своя страна видя червения цвят на картона.

Оставането с човек повече на терена изобщо не трогна "смърфовете" и те продължиха с безахберните си действия.

Така в 73-та минута се стигна и до второ попадение във вратата на Колев. Местната легенда Иво Димов се възползва от поредната грешка на "черно-бялата" защита и от ъгъла на наказателното поле направи национала безпомощен за втори път.

В даденото от съдията продължение резервата Митко Илиев успя да измие част от срама на своите съотборници, отбелязвайки почетното попадение.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 06.12.2006 г.
Aнонимен
на 06.12.2006 г.
Aнонимен
на 06.12.2006 г.
Aнонимен
на 06.12.2006 г.
Aнонимен
на 06.12.2006 г.
Aнонимен
на 06.12.2006 г.
Aнонимен
на 06.12.2006 г.
Aнонимен
на 06.12.2006 г.
Aнонимен
на 06.12.2006 г.
Aнонимен
на 06.12.2006 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Първи мач след огромните трусове на "Лаута"! Ще продължи ли спадът на посещаемостта?
Футболисти, треньори и фенове на Локомотив почетоха великия Аян Садъков
Любо Пенев стриктно спазва новите правила на "Лаута"
Митко Илиев и компания зарадваха малки локомотивци
Феновете на Локомотив се събират на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: