Ботев обяви щаба на Керкез! Новият договор подписан с Платек

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:29 / 22.05.2024
3009
Душан Керкез подписа нов 2-годишен договор с Ботев (Пловдив) и ще остане в клуба до 2026 г. Треньорът, извел тима до Купата на България, официално парафира новото споразумение в компанията на спортния директор Артур Платек

Освен нов договор за Керкез, такива подписаха и всички асистенти в щаба – Александър Петрович, Илиян Геренски, Рафаел Ферейра, Милован Сикимич и Игор Делибашич.

Треньорът на вратарите Дилян Илиев, кондиционният треньор Тодор Георгиев и Сърджан Проданович също остават част от щаба, като те имат действащи договори с клуба от преди това, съобщават от ПФК Ботев.

Керкез и неговият екип изведоха Ботев до историческата 4-та Купа на България във витрината на "жълто-черните“.

По този начин "канарчетата“ си гарантираха и участие в Европа, като ще стартират в първия квалификационен кръг на Лига Европа през юли. Душан Керкез пък се превърна в единственият чуждестранен треньор, който е извеждал Ботев до Купа на България.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).