Крушарски: Каня официално всеки, който иска да помага финансово на клуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
14:39 / 28.05.2024
8236
Официално съобщение от ПФК Локомотив Пловдив, което Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса:

Уважаеми локомотивци,

В неделя бе сложен край на сезон 2023/2024. Сезон, в който Локомотив записа рекорди, но също така сезон, който не завърши по мечтания за всички нас начин.

"Черно-белите“ изпратиха футболната година късно снощи на официална вечеря, на която присъстваха собственикът, ръководството, представителният и вторият тим на Локомотив. Събирането беше инициирано от Христо Крушарски.

След срещата самият той пожела да се обърне и към футболната общественост:

"Първо искам да започна с благодарности към привържениците, които подкрепяха непрестанно отбора във всеки един мач. Сезон 23/24 е вече в историята за нас, като сега всички мисли са насочени към бъдещето.

Локомотив винаги е бил фактор в първенството! И ще продължава да бъде! Амбициите на отбора са големи и нашето желание е той да се представи по максимално добър начин през следващия сезон! Да подобрим и надградим постигнатото до момента!

Официално искам да отправя покана към всеки един, който милее за бъдещето на Локомотив и желае финансово да подкрепи клуба! Отворен съм за предложения от хора или фирми, които са готови да откликнат и да станат част от "черно-бялата“ магия! С необходимите средства ще се помогне на Локомотив да атакува отново призовите места и Купата на България! Да се постигне едно подобаващо представяне, което "черно-белите“ фенове заслужават!

Моите врати са широко отворени и се надявам искрено, че ще има кандидати да помогнат на Локомотив!

Само Локо!“


Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).