Христо Златински: Всяко начало има своя край! Шампионите са велики хора!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:40 / 29.05.2024
4953
Треньорът на дублиращия отбор на Локомотив Пловдив, както и на юношеския тим от набор 2010 - Христо Златински, отправи любопитно послание. Бившият капитан на черно-белите и Футболист №1 на Локомотив за 2012 година използва личния си профил във Фейсбук, за да изрази мнението си.

Повод за реакцията на Златински е спечелената шампионска титла на неговия тим в Зоналната група до 14 години, за което Plovdiv24.bg информира своевременно читателите си. 

Публикуваме без редакторска намеса какво написа по темата Христо Златински:

"Всяко начало има своя край". Най-великите шампиони, които познаваме са тези, които знаят, какво е поражението, изпитали са мъката и страданието, водили са вътрешна борба, преживели са загубата и са намерили своя начин да изплуват от дълбините.

Тези хора притежават безкрайна страст, любов и разбиране за футбола. Шампионите не са просто шампиони, а и велики хора. И помнете шампиони, че човек може да гледа другите отвисоко само, ако им подава ръка да се изправят!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).