Динко Хоркаш: Локо ми предложи 4 оферти за трансфер, но аз ги отхвърлих

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:42 / 29.05.2024
4203
Футболист №1 на Локомотив Пловдив за 2023 година Динко Хоркаш направи доста интересно изказване в родината си. Хърватинът, който освен това бе избран за най-добър вратар в родното първенство, говори в родината си за раздялата с черно-белите.

Ето какво заяви Хоркаш пред местното издание "Sportske Novosti“:

Сезонът вървеше добре, докато собственикът на Локомотив не взе решение да продаде най-добрите си играчи през зимния пазар.

Що се отнася до мен, клубът ми предложи четири оферти за трансфери, които собственикът беше приел. Те обаче не бяха от отбори, които да играят на най-високо ниво и не ме устройваха.

Искам да играя в лига, по-силна от тази в България. Смятам, че сега е подходящият момент за ново и по-голямо предизвикателство за мен.

Когато споменах това на собствениците на клуба, те ми наредиха да бъда резерва в последната част от сезона. Но аз съм професионалист - 10 мача няма да ме направят по-добър или по-лош вратар.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).