Бойко Борисов: Ще действаме по темата за европейски финал на стадион "Христо Ботев"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:28 / 03.06.2024
4877
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви в Пловдив, че продължава да работи върху това стадион "Христо Ботев" да приеме финал за някоя от европейските купи, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Бившият премиер говори за стадионите на предизборно събитие на Античния театър пред водещия кандидат на Европейската народна партия (ЕНП) за европейските избори Урсула фон дер Лайен, както и пред председателят на ЕНП Манфред Вебер.

"Искам да знаете с Манфред, че ние в Пловдив изграждаме два стадиона. Единият вече е готов, а на другия се прави четвъртата трибуна. Пловдивският Ботев е със същите жълто-черни цветове като на Борусия (Дортмунд). Имам само едно неизпълнено обещание. Да направим стадиона - го изпълних. Но обещах и финал за някоя от европейските купи. Да знаете, че по тази тема ще действаме. Обещал съм и на Локото, че когато стане четвъртата трибуна, ще направим и за тях. Когато се инвестира в спорт, винаги след това се дава на хората да се радват на направеното", заяви Бойко Борисов.

Гледайте в прикаченото видео какво още каза лидерът на ГЕРБ от сцената на Античния театър! 

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).