Ботев обяви големи промени! Сформира консултативен съвет

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
11:28 / 03.06.2024
6498
Ботев (Пловдив) обяви сериозни промени в своята структура. В английската версия на своя сайт "канарчетата" анонсираха сформирането на биткойн консултативен съвет.

От няколко месеца насам връзката между валутата и "жълто-черните" е силно тиражирана от пловдивския клуб, а това е поредната стъпка в тази насока.

Ето какво пишат от ПФК Ботев в официалния си сайт:

Най-старият футболен клуб в България с гордост обявява сформирането на своя Биткойн консултативен съвет, значителна стъпка в нашия постоянен ангажимент за интегриране на биткойн във всеки аспект от операциите на нашия клуб. Тази новаторска инициатива е в съответствие с нашата визия да станем лидер не само във футбола, но и в използването на авангардни технологии, за да стимулираме нашия успех както на терена, така и извън него.

Ние сме развълнувани да приветстваме Алън Фарингтън като встъпителен член на нашия Биткойн консултативен съвет. Алън е виден лидер на мисълта в биткойн общността, известен със своя проницателен анализ и отдаденост на напредъка в приемането на биткойн.

Неговото мисловно лидерство е широко признато чрез многобройните му статии и есета, особено в известната му книга "Биткойн е Венеция“, която предлага задълбочена колекция от есета за миналото и бъдещето на капитализма.

Алън Фарингтън относно присъединяването си към ФК Ботев Пловдив: "Развълнуван съм да участвам в Ботев Пловдив, тъй като те приемат корпоративна стратегия, съсредоточена върху биткойн. От спортна гледна точка това изглежда като очевиден начин за осигуряване на стабилност на клуба, увеличаване на фенбазата и подобряване на опита на привържениците. Но от още по-широка корпоративна гледна точка смятам, че тази стратегия ще се превърне в норма в следващите десетилетия и че ще гледаме назад във времето на Ботев Пловдив като на пионер."

С напътствията на Алън Фарингтън, ние разширяваме мозъчната сила на ФК Ботев Пловдив, за да поставим нови стандарти в спортната индустрия, демонстрирайки трансформиращия потенциал на Биткойн.

Имаме привилегията да включим съзнанието на Алън в борбата на Ботев за свобода и успех. Очаквайте пионерски проекти и инициативи, тъй като използваме опита на Алън и нашия Консултативен съвет за биткойни, за да стимулираме иновациите, суверенитета и високите постижения във футбола. Очаквайте още актуализации, докато набираме инерция в това новаторско пътуване.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).