Халф на Ботев получи оферта за нов договор, но още бави отговора си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
08:47 / 05.06.2024
3086
Нидерландският халф Дилан Мертенс още не е дал отговор дали ще остане в Ботев (Пд) и през следващия сезон. Договорът на 28-годишния полузащитник с жълто-черните изтича. Той обаче получи предложение за нов, защото през втория полусезон имаше силни изяви, твърди "Тема спорт". Особено в полуфиналите за Купата на България срещу ЦСКА-София.

Дилан Мертенс дори отбеляза второто попадение срещу червените в реванша, с което узакони класирането на тима за последната битка за трофея, в която бе победен Лудогорец.

Халфът дълго време лекуваше контузия. Това е и причината той да изиграе едва 11 шампионатни мача през вече изминали сезон. В тях той отбеляза 3 гола.

Ботев вече обяви раздяла с нападателя Мохамед Брахими. Той също в голям период от кампанията бе в лазарета, защото се възстановяваше след скъсана връзка на коляното. В заключителните мачове Брахими бе титуляр и получи похвалите на треньора Душан Керкез. Въпреки това шефовете не предложиха контракт на французина.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).