ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (10) | Вчера (25)
Служителите на Сектор СОП станаха шампиони по боулинг
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:16 / 30.11.2006Коментари (0)1751
©
Служителите на Сектор СОП към РЗ „Полиция” – гр. Пловдив спечелиха шампионската титла в състезанието POLICE BOWLING CUP 2006, което се проведе в Замъка „Ескалибур”. Общо 8 отбора участваха в оспорваната надпревара, която беше съвместна инициатива на Международната програма за подпомагане и обучение на полицията, Българското Национално Дарик Радио, Радио ФМ+ и Боулинг център „Ескалибур”.

В боулинг турнира се включиха отборите на ІІ РПУ Пловдив, V РПУ Пловдив, VІ РПУ Пловдив, РПУ Карлово, РПУ Раковски, СОП и криминалните репортери. По време на състезанието състезателите бяха поставяни при различни екстремни условия – акция „Тъмнина”, акция „Мъгла” и акция „Пълно затъмнение”. Въпреки тези изпитания и полицаите, и криминалните журналисти показаха завидна боулинг техника и умение за справяне с боулинг топките и кеглите въпреки обстоятелствата. След тази поредица от предизвикателства с „изкуствената мъгла” в Замъка „Ескалибур” най-добре се справиха отборите на СОП и VІ РПУ Пловдив. На РПУ Раковски не им достигнаха само 16 точки, за да участват във финалния мач, където с „безмилостната” разлика от 103 точки служителите на Сектор СОП грабнаха шампионската титла и най-големите подаръци.

Наградата за най-добър криминален репортер на боулинг спечели Стоян Терзиев от Радио Пловдив, най-много кегли от журналистките успя да събори криминалната репортерка на в. „Труд” Боряна Димитрова. Призът за първи страйк отиде при Костадин Костов от отбора на СОП, който събори всички кегли с един удар още в първия фрейм. Най-висок резултат в цялото състезание постигна Иван Василев от РПУ Карлово, който събра 168 точки. С резултат от 57 точки Теодора Матеева от РПУ Карлово спечели наградата за най-скромно представяне в състезанието.

Наградите за победителите бяха осигурени от Каменица, Водка Абсолют, Chrono City Shopping Center, Franco Ferucci Jeans и Замъка „Ескалибур”.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ботев посвети фланелка на Динко Дерменджиев - Чико
Неопитен съдия свири на дубъла на Ботев
ПФК Марица: Работим усърдно, заедно ще успеем да преминем през трудностите!
Арестуваха фенове за шамарите по Кириакос Георгиу
Футболисти и клубни членове на Ботев се насладиха на филма "4 хода напред"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: