Цвети Пиронкова блесна на благотворителна вечер на спорта

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:26 / 06.06.2024
2505
Бившата първа ракета по тенис при жените Цветана Пиронкова беше част от благотворителна вечер на спорта. Групата Електрохолд и собственикът - Еврохолд България АД, стартираха съвместна инициатива с министъра на спорта Георги Глушков и част от водещите спортни федерации в страната, целта на която е да привлече подкрепа и финансиране от бизнеса за развитието на спорта и младите състезатели и таланти.

Инициативата беше представена на Благотворителна вечер на спорта, която се проведе в Националния исторически музей в София, организирана от Фрий Медиа Груп.

Взаимодействието между държавата, бизнеса, федерациите и клубовете е важно за развитието на спорта, заяви министърът на младежта и спорта Георги Глушков по време на събитието, на което представители на бизнеса бяха запознати с дейността на федерациите по волейбол, баскетбол и тенис.

По думите му трите спорта имат много популярни представители, които през последните години представят България на най-високо ниво и са чудесна реклама за страната ни.

"Тази среща е много полезна и се надявам след време да даде положителни резултати", каза още Глушков и благодари на организаторите за ангажираността им в подкрепата на спортните таланти на България.

На събитието присъстваха още председателят на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев, изпълнителният директор на Българската федерация по баскетбол Филип Виденов, който в момента е и временно изпълняващ длъжността президент, управителят на Националния тенис център Георги Дончев, както и популярни представители на трите спорта, сред които Виктория Томова, Теодор Салпаров, Димо Тонев и Павлин Иванов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).