Александър Томаш вече работи по селекцията в новия си клуб

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:36 / 06.06.2024
4225
Бившият вече треньор на Локомотив Пловдив Александър Томаш вече работи по селекцията в новия си клуб. Очаква се специалистът да бъде представен като наставник на новака Спартак (Варна) в понеделник.

Томаш има изготвен списък с набелязани играчи, от които ще избере минимум седем-осем, които са играли елитен футбол. Сред тях, без особена изненада, ще има и чужденци.

Варненци търсят по двама-трима във всяка линия и нов опитен вратар, тъй като документалната раздяла с Георги Георгиев ще стане факт всеки момент.

Привличането на негов заместник обаче не означава, че Никола Виденов ще остане твърда резерва. Младият страж демонстрира, че може да се разчита на него, когато получаваше шансове през изминалия сезон във Втора лига и неслучайно достигна младежкия национален отбор, твърди "Топспорт". Това предполага, че Виденов ще повиши вътрешната конкуренция на тази позиция при "соколите" и в летните контроли ще се опита да впечатли новия наставник.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).