Капитанът на Спартак с емоционални думи към привържениците след раздялата му с клуба

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:52 / 08.06.2024
3360
Голмайсторът и капитан на Спартак (Пловдив) Георги Лазаров напусна клуба. Нападателят ще продължи кариерата си в професионалния футбол, след като бе привлечен от новия член на Втора лига Фратрия (Варна).

"Пожелаваме успех от сърце на нашия капитан Жоро Лазаров в новия му отбор! Жорка, благодарим ти за раздаването и за всички хубави моменти! Винаги носи Спартак в сърцето си! Успех", написаха привържениците на Спартак в своята официална страница.

Последва реакция от страна на самия футболист:

"Благодаря Ви за искрената подкрепа! Спартак винаги ще ми е в сърцето! Пожелавам успех на Спартак и дано този велик клуб скоро бъде там, където му е мястото и ви носи само положителни емоции", написа Георги Лазаров.

Plovdiv24.bg припомня, че той отбеляза 28 гола за "гладиаторите" през миналия вече сезон в Трета лига - Югоизточната група, в който пловдивчани приключиха на трето място в крайното класиране.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).