ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Известен привърженик на Локо с интересно предложение как да се взимат важните решения сред феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:21 / 12.06.2024Коментари (3)6307
©
Един от емблематичните привърженици на Локомотив Пловдив - Владимир Владимиров - Дарбито, направи доста интересно предложение относно това как феновете на черно-белите да взимат важните решения. Той даде пример с евентуално допитване относно това как да се казва Южната трибуна или кой решава традиционното черно-бяло райе да е вертикално, хоризонтално, тънко или широко...

Владимир Владимиров е един от авторите (заедно с Ангел Ангелов) на клубния алманах за историята на Локомотив Пловдив - "Оттук започва любовта - Хроники за Пловдивския любимец".

Ето какво написа Дарбито в една от големите "черно-бели" групи във Фейсбук:

ВАЖНО!!!

Нека всеки, който иска да бъде част от вземането на решенията на ЛАУТА да прочете това ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

Използвам тази трибуна защото вчера за пореден път бе поставен този въпрос тук!

Та!!! Ще се възползвам от поредната възникнала дискусия, след моя публикация! Взизирам, тази от вчера, когато публикувана от мен снимка, на която присъства емблемата ни със щита доведе до спор – коя всъщност ни е емблемата и кой взима решенията?! Това е поредната такава, а имаше такива относно – как да се казва Южната трибуна или кой решава райето дебело ли да е, тънко ли да е, хоризонтално ли да е..... и т.н., и всеки път някой пита:

НЯКОЙ НАС ПИТАЛ ЛИ НИ Е?!

И това е така. Решенията обикновено се взимат от няколко човека и в това няма нищо нередно, докато не се намери начин – механизъм, по който да се взимат такива решения, които толкова много интересуват привържениците ни! И аз съм съгласен, че трябва да има такъв и затова сега ще ви представя това, което от толкова много време си мисля, защото наистина е важно!

Както казах – трябва ни механизъм, а може би дори УСТАВ! И тук възниква вече въпроса как така да направим, че в решенията като тези за емблемата, екипите, името на трибуните и др. да се взема предвид и мнението на привържениците на клуба. Тук е важно уточненинето – ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА КЛУБА!!! Защо правя това уточнение – защото за да има ГЛАС в тези решения, човека, който иска да се чуе неговия глас трябва по някакъв начин да ЗАСВИДЕТЕЛСТВА това, че е ПРИВЪРЖЕНИК НА КЛУБА! Тук под определението "ПРИВЪРЖЕНИК НА КЛУБА“ се има предвид следното:

Или да е:

1. ЧЛЕН на КЛУБА НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ на Локомотив Пловдив с ПЛАТЕН ГОДИШЕН ВНОС

Или:

2. МИНИМУМ ОТ ЕДНА ГОДИНА да е част от някоя измежду НЕФОРМАЛНИТЕ ГРУПИ на Лаута, каквито са например - "Организация Трибуна Спортклуб“, "Magic of Plovdiv", ГАРАТА, WWL, "Лаута Арми“ (ЛХ/ГМУ/НАПОЛЕТАНИ), “ЛФ22", "Бригада Пловдив“, "EAST CLUB", "БЕСИТЕ“, “ЖЕЛЕЗНИЧАРИТЕ“ и др. – извинявайте ако пропускам някой!

Това е първото от условията, а второто ще е:

САМИЯТ НАЧИН/МЕХАНИЗЪМ на ВЗИМАНЕТО НА РЕШЕНИЯТА!

Всичко това с "правото на вземането на решението“, не е защото някой иска да дели привържениците на един вид "официални/легитимни“ и "неофициални/анонимни“, а защото опита през годините ни показва, че когато се вземат решения или се правят допитвания в ИНТЕРАКТИВНОТО ПРОСТРАНСТВО, то в тях могат да участват хора, които не са привърженици на нашия клуб и риска от това винаги ще го има, ако не се намери начин, в който да сме сигурни, че решенията се взимат от ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
Още по темата: общо новини по темата: 209
07.09.2024
07.09.2024
07.09.2024
06.09.2024
05.09.2024
05.09.2024
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Try_hard88
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неуспешен дебют за двамата нови в Локо, които още чакат работни визи
Локо играе днес на "Лаута"
Прекрасно! Играчите и треньорите на Локомотив събраха средства за малкия Денис
Ботев и Локомотив честитиха празника на Пловдив
Открита за фенове, но закрита за журналисти - Локо организира контрола с Берое
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: