От фен на Ботев за фен на Локо! Благотворителен търг в помощ на майка с две деца

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:38 / 18.06.2024
2442
Благотворителен търг за топка с автографи от играчи на Милан сезон 2020/2021, включително Златан, Леао и други.

Приятели, искаме да помогнем на едно прекрасно момиче Евдокия Трайкова, която бе диагностицирана със злокачествен тумор в мозъка.

За да участвате в търга моля наддавайте в коментар под снимката до 24 юни в страницата на Фен Клуб Милан България. Начална цена 200 лв, като всяко надкачване да бъде с минимум 20лв!

От фен на Ботев Пловдив за фен на Локомотив Пловдив! Когато става дума за благотворителност и за оказване на помощ, тогава фенството може да се разгърне в най-добрата си светлина. Един от нашите членове и фен на Ботев Пловдив – Христо Шенчев, дарява тази топка за да се съберат пари за лечението на Евдокия, която е фенка на Локомотив Пловдив. Интересното, е че Евдокия се запознава със своя бъдещ съпруг именно на стадиона на мач на любимия Локомотив.

Евдокия е майка на две деца и заедно с мъжа си Румен Трайков са щастливо семейство изпълнено с мечти, любов и планове за бъдещето. За една година Румен губи майка си и баща си и когато си помислиш, че "няма накъде да стане по-зле“, тогава идва и ужасната новина преди близо два месеца с диагнозата за състоянието на Евдокия.

Започна се с първа операция, а след това и втора, която спаси живота ѝ. След втората интервенция остана с парализирана дясна част от тялото си и влошен говор. Близо месец се работеше с нея за раздвижване, дори успя на няколко пъти да прегърне дечицата си, но… Преди седмица стана ясно, че се налага трета животоспасяваща операция, защото туморът не е премахнат. Единственото място, което ѝ даде надежда, се намира в Турция, а необходимите средства са непосилни за семейството им.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).