Керкез: Марибор е фаворит! Сигурен съм, че нашите фенове ще ни подкрепят и в Словения

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:42 / 19.06.2024
1840
Треньорът на Ботев (Пд) Душан Керкез коментира подробно жребия за първия кръг на турнира Лига Европа. Както вече информирахме читателите си, "жълто-черните" ще играят срещу словенския Марибор.

Първата среща е на стадион "Христо Ботев" на 11 юли, а реваншът на "Людски врът" в Марибор е на 28 юли.

"В Европа няма слаби противници. Няма значение кой ще ни бъде опонент, срещу когото и да играем, ще са трудни мачове. Знаем, че Марибор е силен отбор, играе от много години редовно в Европа, достигал е групова фаза", заяви Душан Керкез.

"Те са фаворити. Но знаем, че ние също имаме някакви шансове и ще се подготвим добре. Това, което е важно за мен, е футболистите да са здрави в подготовката. Ще анализираме съперника и трябва да изиграем два силни мача, да се представим добре. Също така е важно да се представим на ниво тактически и да сме организирани и да преминем в следващия кръг".

"За нас няма голямо значение дали първо играем у дома или като гости. Трябва да изиграем така или иначе два мача – у дома и като гости. Сигурен съм, че феновете ще дойдат да ни подкрепят. Те ще ни подкрепят и като гости, защото до Словения не е кой знае каква сериозна дистанция", завърши наставникът на "канарите".

Гледайте цялото изказване на Керкез в прикаченото видео!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).