„Радио Гонг” спира на 8 декември

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
11:30 / 06.12.2006
1710
Любимото на всички фенове на спорта радио „Гонг” ще замлъкне на 8 декември, научи „Стандарт”. По ирония на съдбата ще дръпнат шалтера точно на студентския празник.

Независимо от надигналия се обществен протест срещу закриването на медията, новите собственици от „Къмюникорп груп” са твърди в намерението си да няма спортно радио. На честотите на „Гонг” в бъдеще ще се излъчва почти сигурно само поп фолк. Радостната новина за хората, които харесват екипа на Томислав Русев, е, че още от 9 декември ще могат да слушат най-доброто от програмата на „Гонг” на честотите на българското национално Дарик радио. Култовото спортно шоу „Гонг” ще продължи да се излъчва всеки ден от 17 до 18 ч. Преди това от 16 ч думата отново ще имат феновете в ток шоуто „Пред банята”. В момента се уточняват детайлите и формата на вечерния спортен блок. В събота и неделя схемата за мачовете от „А” група, волейболните и баскетболните дербита остава непроменена. Маратоните ще продължават 6 часа. Информацията е на в."Стандарт"


Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).