Бивш футболист на Ботев превзе Холивуд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (79)
14:19 / 06.12.2006
3448
България има вече своя Вини Джоунс. Бившият футболист на Ботев и Литекс Цветан Кръстев дебютира с гръм и трясък в Холивуд подобно на страховития защитник на Уелс и Уимбълдън. Варненецът се снима в епизодична роля в The Contract ("Договорът") със звездите Морган Фрийман и Джон Кюсак. В криминалния трилър нашенецът играе гробар.
- Карах катафалка със застрелян мафиот. Хареса ми да играя във филм. По-добре да правя нещо, отколкото нищо - скромно обясни пред "7 дни спорт" Кръстев.

За американската продукция хубавецът бил препоръчан от приятел от Ловеч. Продуцентите се впечатлили от екранното присъствие на Кръстев и сега той очаква покани за още роли. Филмът се разпространява само в САЩ, не е ясно кога ще е премиерата му у нас. Бившият съотборник на Цецо - Андриян Тодоров, едва не припаднал в киносалон в Ню Йорк. Крилото, което живее отвъд Океана, се шашнал, като го разпознал.

Кръстев заряза футбола по свое желание преди два сезона. Оттогава той върти успешно край морето цех за торти и сладки. Освен на Литекс и Ботев защитникът е носил още екипите на Добруджа и Родопа (Смолян).


Виж коментарите (79)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).