Официално: Ботев взе национал от Пирин!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
16:58 / 21.06.2024
6334
22-годишният краен защитник Андрей Йорданов подписа с Ботев (Пловдив). За последно той игра за Пирин (Благоевград), а в кариерата си е бил част от Крумовград, ЦСКА 1948, Царско село, Литекс и ЦСКА. През март Йорданов получи и дебютната си повиквателна за националния отбор на България. 

"Днес с гордост приветстваме Андрей Йорданов в Ботев Пловдив. През първата част на сезон 2023/24 гледахме Андрей на живо в голям брой мачове и бяхме впечатлени от неговото представяне. Той има много интересен профил на ляв краен защитник, а скорошната му повиквателна за националния отбор на България потвърждава качествата, които ние наблюдавахме през есента“, заяви спортният директор на Ботев — Артур Платек. "Виждаме страхотни качества и потенциал в Андрей. Неговият трансфер ще добави нова енергия в нашия състав. Вярваме, че той ще продължи да се развива и ще има големи успехи с нас.“

Ботев (Пловдив) приветства Андрей Йорданов с добре дошъл и му пожелава успехи с "жълто-черната“ фланелка. 

Йорданов е петият футболист присъединил се към "канарчетата“ през летния трансферен прозорец след Алекса Мараш, Ален Корошец, Ханс Кристиан Бернат и Антъни Уджа.

Още през януари Plovdiv24.bg Ви информира за интереса на Ботев към младия футболист на Пирин (Благоевград).


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).