Първо в Plovdiv24.bg: Ботев се раздели с двама футболисти с "жълто-черни" сърца

Автор: Тодор Благов
Коментари (5)
11:44 / 24.06.2024
6954
Ботев (Пловдив) се раздели с двама футболисти, изцяло продукт на “жълто-черната" школа. Защитникът Станислав Работов и нападателят Иво Казаков вече не са част от “канарчетата".

Договорите на двамата играчи изтичат на 30 юни, като няма да бъдат подновени, научи Plovdiv24.bg. По този начин ботевистите ще останат без двама от най-изявените си юноши през последните години, които са откърмени с "жълто-черната" идея.

Станислав Работов изведе Ботев с капитанската лента в първия мач за изминалия сезон, който беше срещу Локомотив на стадиона в парк “Лаута". Централният бранител има 75 мача с екипа на “канарчетата" във всички турнири.

Иво Казаков записа много силен втори полусезон в Югоизточната трета лига, като е голмайстор на “канарчетата" за пролетния дял от шампионата. С реализираните си попадения пловдивчанинът помогна на "жълто-черните" значително да подобрят резултатите си и да се изкачат в класирането.

Двамата футболисти, които са родени през 2002 година, са носили множество купи и медали на “жълто-черната" школа през годините, като са минали и през юношеските гарнитури на националния отбор. Станислав Работов дори бе повикан за мъжкия национален отбор от Георги Дерменджиев.

Към този момент от ПФК Ботев не са обявили раздялата със своите юноши.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).