ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (23) | Вчера (6)
Марица започна подготовка! Взе юноша на Ботев, играл през миналия сезон в Спартак
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:06 / 24.06.2024Коментари (0)1857
©
Представителният тим на "Марица“ проведе първата си тренировка от подготовката си за предстоящия сезон 2024/25 в Трета лига – Югоизточна група. В 9:30 сутринта старши-треньорът Стойчо Драмов и неговият щаб изведоха групата от 23-ма футболисти за първо занимание на стадион "Марица“.

Красимир Иванов и Йордан Влашки ще бъдат помощник-треньори, заедно с играещия такъв Валери Домовчийски. В щаба на маричани остават и кинезитерапевтът Георги Аспарухов, рехабилитаторът Жан Башев и домакинът Асен Стефанов.

Футболистите, които стартираха подготовка с жълто-синия екип са: вратарите Петър Начев и Виктор Петков; полевите състезатели Атанас Ташолов, Валери Домовчийски (играещ треньор), Олджай Алиев, Георги Трифонов, Христиан Димитров, юношите: Ангел Пеев, Наско Христев, Симеон Сираков, Николай Иванов, Георги Вълков, Даниел Беломачев, Радослав Мицев, Емилео Макавеев, Красимир Лютов, Илиан Пиронков, Никола Кръстев, Георги Цонков, както и Борислав Дончев, който днес отсъстваше по лични причини и Теодор Фърков. Двамата са възпитаници на клуба и се завръщат в редиците на "Марица“, съответно от "Локомотив“ II и "Гигант“ (Съединение).

Единственото ново попълнение към момента е Димитър Пройчев, който през миналия сезон се състезаваше за "Спартак“ (Пд). Той е юноша на "Ботев“ и се е състезавал още за дублиращия тим на "канарчетата“, датския Ф. Амагер, както и за "Монтана“. Тренировки с "жълто-сините“ започнаха и двама млади състезатели, които ще преминат пробен период.

Освен напусналите още преди края на изминалия сезон с клуба се разделят и: Мартин Газиев, който ще бъде близо до семейството си и ще се състезава за "Пирин“ (ГД), Соломон Джеймс и Ифеани Дейвид, които преминаха в състава на "Спартак“ (Пл), юношата Божидар Шехов, който ще продължи образованието си в чужбина, Илия Николов, който ще бъде треньор на вратарите в "Марица“, Стефан Попов, който ще се състезава за "Крумовград“, Милен Танчев, Илиян Йорданов и Теодор Андреев.

"Клубът изказва благодарности на всички тях, за всеотдайността и приноса им към представянето на отбора през последните сезони във Втора лига. С останалите играчи от състава от миналия сезон "жълто-сините“ все още водят преговори.", съобщиха от ПФК Марица.
Още по темата: общо новини по темата: 9
28.06.2024
27.06.2024
25.06.2024
24.06.2024
13.06.2024
13.06.2024
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Локомотив София представи Анте Аралица
Китаец на пътя на Григор Димитров на Уимбълдън
Ето къде ще гледаме днешните мачове от Евро 2024
Спартак обяви новия-стар треньор
Феновете на Локо: Пловдив се гордее с вас!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: