Боби Димитров: Моля се Ботев да тръгне добре в Европа и в дербитата от първенството

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
08:59 / 25.06.2024
4113
Бившият нападател на Ботев (Пд) и някогашен любимец на бултрасите Борислав Димитров коментира селекцията в клуба, като заяви, че се надява тя сериозно да вдигне класата на тима.

"Като имена селекцията е обещаваща и заявката, която се дава с нея е сериозна. С други думи - новите играчи вдигат много летвата на очакванията. Дано на Душан Керкез да му стигне времето до началото на сезона този сериозно обновен отбор да се стикова и да се изградят взаимовръзките между отделни звена, а и колективът в състава да е добър. Най-важното от всичко е как ще започне в сезона", заяви пред "Мач Телеграф“ Борислав Димитров.

"Моля се и се надявам отборът да тръгне добре и в Европа и в първите мачове в България. Ако това се случи, после само от инерцията доброто представяне ще продължи. Тръгнат ли обаче лошо - с ранно приключване в Европа и загуби в дербитата във вътрешното първенство е възможно пак да настане голямо напрежение. Аз, разбира се, се надявам това да не се случи и пожелавам на Ботев успех“, допълни бившият нападател на "канарите".


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).