Калпаков шокира: Вестоносец ми каза, че Хасан и Миленчев са скарани! Болно ми е!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:53 / 25.06.2024
2975
Авантюрата на Танчо Калпаков като наставник на Спартак (Пловдив) продължи точно 13 дни. Вчера от пловдивския клуб съобщиха, че специалистът няма да води тима, въпреки че беше назначен преди около две седмици.

Ето какво заяви бившият треньор на Марек (Дупница) пред Sportal:

“Все си мислех, че съм виждал всичко в българския футбол, но явно и през това трябваше да мина. В петък имахме последна среща, на която да изясним някои неща и днес трябваше да изведа отбора за първа тренировка. Приготвих багажа си и пристигнах в Пловдив, като трябваше да взема ключа за квартирата от Иван Площаков, който е мой бивш футболист."

"Само че на вчерашната среща присъстваше друг човек, близък до ръководството. Той беше в ролята на вестоносец и ми съобщи, че двамата финансови благодетели на Спартак – Денис Хасан и Динко Миленчев са се изпокарали и на практика няма кой да ми плаща това, което сме се били разбрали. Казах, че разбирам ситуацията."

"Двамата благодетели ги нямаше и с тях не сме говорили. Просто трябваше да ми кажат по-рано и да не се разкарвам. Болно ми е, защото отделих доста време да гледам мачове на отбора и да изучавам футболистите, които са млади, но много талантливи и качествени. Смятам, че трябва още малко опит, за да може отборът да се бори за промоция. Вижданията ми за футбола пасваха добре с качеството на отбора и можеше да направим нещо голямо. Явно и това трябваше да изживея, но всичко вече е минало и гледаме напред“.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).