Волейболният Локомотив Авиа (Пловдив) започна ударно селекцията за новия сезон

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:16 / 25.06.2024
1349
Волейболният Локомотив Авиа (Пловдив) започна ударно селекцията си за новия сезон в мъжката Ефбет Супер Волей. От клуба, който ще играе мачовете си в спортната зала на ПУ "Паисий Хилендарски", се похвалиха с първо ново попълнение, видя Plovdiv24.bg.

"Опитният посрещач Тодор Вълчев се завърна при хората, които му дадоха път към големия волейбол още в детска възраст. От новия сезон Вълчев ще облича екипа на Локомотив Авиа и ще бъде кошмар за блокадата на съперниците при преследване високите цели на клуба за новия сезон", написаха от клуба, който завърши миналия сезон под името Марек Юнион Ивкони.

За последно Тодор Вълчев игра с екипа на ЦСКА финал в шампионата на Ефбет Супер Волей, където премина преди края на първия сезон от Хебър. Ставал е шампион и носител на Купата на България, с богата визитка зад граница, включително в елита на Русия. Да пожелаем успех на Тодор и да радва волейболната общественост в Пловдив, допълниха от ВК Локомотив Авиа (Пловдив).

"Селекцията тепърва започна. Очаквайте още интересни имена. Скоро...", гласи още официалното съобщение от "черно-белия" клуб.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 17
Днес: 18
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).