Разтърсващи емоционални думи и кадри на Алекс Начева от болницата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:53 / 26.06.2024
4925
Световната шампионка на троен скок за девойки до 20 години Александра Начева публикува разтърсващи думи и кадри от болничното легло, видя Plovdiv24.bg. 22-годишната пловдивчанка претърпя операция на фрактура на десния глезен в "Пирогов", след като получи тежка контузия по време на състезание в Габрово.

Заради дългия период на възстановяване лекоатлетката на СКЛА Ботев Пловдив пропуска всички състезания до края на сезона, включително и олимпийските игри в Париж.

Александра Начева използва социалната мрежа, за да коментира неприятната ситуация, но същото време прояви завиден дух и оптимизъм.

Ето какво написа талантливата пловдивчанка:

Няма думи, с които да опиша тъгата и болката си!

Както мечтата ми беше на път да се сбъдне, секунда по-късно нея я нямаше и знаех, че ще гледам Олимпиадата по телевизора. Приземявайки се в пясъка на турнир в Габрово, десният ми крак заседна под мен.

Имам счупване на фибулата и някои разтегнати и скъсани връзки на глезена. Трябвало е да се случи и явно трябва да премина през най-лошото, за да постигна най-доброто и най-ценното. Все пак олимпийски медал не се печели лесно и може би това е цената, която ще платя.

Оперираха ме на 23.06. Ще се върна по-силна, по-бърза и по-добра от всякога.

Майната му на Париж, от Лос Анджелис се връщам с медал!

Знам,че по пътя до там ми предстоят още много радости, тъги, препядствия, успехи, европейски и световни първенства. Така, че с помощта на семейството ми, близките ми, треньорът ми, докторите и федерацията по лека атлетика ще премина през това изпитание. Оправяме крачето и започвам пътят си към Лос Анджелис и 15-те метра!

Благодаря на абсолютно всички, които ми писаха и за първи път усещам толкова силна подкрепа. Съобщенията бяха тройно повече, от колкото след четвъртото място на Европейското, което само ме мотивира още повече!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).