Локомотив се отказа от лагера в Анталия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (67)
10:50 / 09.12.2006
837
Локомотив Пловдив се отказа от подготвителен лагер в Анталия за зимната си подготовка. Новината съобщи генералният секретар на пловдивския футболен клуб Атанас Узунов.
По предварителна си програма "смърфовете" трябваше да се готвят в Турция от 16 до 23 февруари.

Атанас Узунов поясни, че при този развой на нещата клубът ще избира за лагер между българските курорти Албена и Сандански.

"В Албена ще отидем при положение, че там се проведе турнир със сериозни отбори. Иначе ще направим лагер в Сандански, който може да бъде там втори по време на зимната подготовка, тъй като сме планирали първия си лагер в този град", поясни Атанас Узунов.

Старши треньорът на Локомотив Иван Маринов заминава утре за Италия заедно със специалиста от детско-юношеската школа на клуба Стойчо Драмов. Те ще изкарат двуседмичен курс в местния клуб Фиорентина и ще наблюдават два негови мача за първенство на Серия "А". Информацията е на Нетинфо Спорт.


Виж коментарите (67)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).