На „Лаута“ мрънкат за пари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (216)
09:33 / 10.12.2006
2123
Няколко футболисти на Локомотив изразиха недоволството си от ръководството на тима заради забавянето на обещани пари. След контролата със Спартак, загубена с 1:3, играчите са очаквали заплатите си за декември, но така и не ги дочакали. Шефовете обяснили, че възнагражденията ще бъдат изплатени на първия тренировъчен ден след Нова година.

Локо се отказа от лагер в турския курорт Анталия за зимната си подготовка, съобщи вчера генералният секретар Атанас Узунов. Той обясни, че причината за това решение на клубното ръководство е невъзможността да бъдат уредени контролни срещи със сериозни съперници. Според предварителната си програма локомотивци трябваше да се готвят в Анталия от 16 до 23 февруари. Атанас Узунов поясни, че при този развой на нещата клубът ще избира за лагер между Албена и Сандански. Информацията е на "Меридиан мач".



Виж коментарите (216)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).