ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (13) | Вчера (23)
Ремонтът на боксовата зала на Ботев ще струва 200 000 лева, вижте основните етапи
Автор: Стойчо Генов 11:49 / 30.06.2024Коментари (1)952
©
Боксов клуб "Ботев Пловдив" стартира основен ремонт на своята тренировъчна зала, която в момента е в критично състояние. Ремонтът ще се проведе на два етапа и може да достигне инвестиция от 200 000 лева, съобщиха от ръководството.

Залата в момента е в изключително лошо състояние. Покривът има множество течове, подовата настилка е износена и опасна, съблекалните и баните са в плачевно състояние, а осветлението е недостатъчно и старо. Освен това, стените и таваните са покрити с мухъл и влага, а електрическата инсталация е стара и опасна. Липсват мерки за сигурност като камери и контрол на достъпа.

Етапи на ремонта:

Етап 1: Ще се ремонтират съблекалните, баните, тоалетните и офис помещенията. По време на този етап тренировките ще продължат по стриктен график.

Етап 2: Ще се подменят настилката, екипировката, осветлението, покривът и таванът. През този етап залата ще бъде изцяло затворена.

Инвестицията е изцяло на клуба "Ботев Пловдив", който изразява надежда за подкрепа от всички доброжелатели и Министерството на спорта. Клубът вярва, че подобрените условия ще насърчат повече млади хора да се занимават със спорт.

Залата ще бъде частично затворена от следващата седмица и всички трениращи трябва да премахнат личните си вещи от съблекалните и офисите до края на тази седмица. Тренировките ще продължат да се провеждат по стриктни графици.

С откриването на новата учебна година и създаването на подходящи условия, клубът ще предостави безплатни тренировки за деца до 14 години, за да насърчи повече деца да се занимават със спорт и да водят здравословен и активен начин на живот.

Целта е ремонтът да приключи преди края на септември, когато се предвижда официално откриване с участието на известни спортисти и медии, които ще отразят преобразяването на залата.

Клубът изразява надежда повече доброжелатели да се включат в подкрепата на българския спорт, вместо само да използват и рушат. Необходимо е и Министерството на спорта да стартира инвестирането в материални бази, използвана от спортисти, които прославят България, както и за спорт на деца и младежи, за които неспирно се говори, че водят застоял начин на живот пред телефони и компютри.

Боксовият клуб "Ботев Пловдив" вярва, че подобрените условия ще запалят повече деца по спорта и ще предоставят възможност за здравословен и активен начин на живот.
Още по темата: общо новини по темата: 276
28.06.2024
25.06.2024
24.06.2024
24.06.2024
24.06.2024
18.06.2024
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
1912 руски подлоги ограбиха всички спортни клубове, за да се наведат на Цингаревич и ПИМК! Това тяърди Хъмпи, новата любима на Вален. Двамата мечтаят за бебе и всяка сутрин работят по въпроса преди работата си на Скобелева. Никой не им бил “казал”, че само жени могат да забременеят.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ЧРД! Селекционерът на националния отбор и бивш треньор на Локо празнува днес
Чудесни коефициенти за Нидерландия - Румъния
Марибор с равен срещу албанския шампион в 120-минутен мач
Пловдивчанин стана треньор в Етър
Ето кой е най-скъпият футболист на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: