Марибор със звезден трансфер! Взе халф за над 2 милиона

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
13:10 / 01.07.2024
4121
Отборът на Марибор осъществи звезден трансфер. Съперникът на Ботев в Лига Европа привлече Карол Борис, видя Plovdiv24.bg.

17-годишният полузащитник е определян като една от големите бъдещи звезди на полския футбол. Според специализирания сайт transfermarkt цената му е 1.3 млн. евро.

От Марибор приветстваха поляка с много силни думи, като обявиха, че трансферът ще е под наем, с опция за закупуване. Играчът е собственост на белгийския Вестерло.

Спортният директор на Марибор - Марко Шулер заявява, че Карол е играч, който се отличава със своята скорост, динамика и техническо съвършенство и е взет реално за заместник на голямата звезда Йосип Иличич.

"Знам, че идвам в клуба с най-много трофеи в Словения. Мисля, че това е най-добрият избор за мен и затова избрах Марибор. Очаквам трофеи, искам клубът да стане шампион на страната и да играе в груповата фаза на евротурнирите", каза Карол Борис пред сайта на НК Марибор.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).