Ботев уреди две контроли след Нова година

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (57)
14:23 / 11.12.2006
898
Ботев уреди две контроли след Нова година, съобщи старши треньорът на отбора Светослав Гърков. Той поясни, че неговият тим ще гостува на Хасково на 3 февруари, а четири дни по-късно ще се срещне с Черноморец (Бургас) в Поморие.

"Искам в повечето мачове по време на подготовката ни да гостуваме. През есенния полусезон на "А" група не бяхме убедителни в срещите извън Пловдив и ще работим да преодолеем тази наша слабост", аргументира решението си наставникът на "канарчетата".

"Жълто-черните" ще започнат подготовката си за пролетния полусезон на 8 януари и ще се готвят предимно в Пловдив. На 10 февруари Ботев заминава за Италия, където край град Неапол ще проведе двуседмичен лагер.

В момента се търсят съперници за контролни срещи.

"Канарчетата" ще тренират до края на тази седмица, след което излизат във ваканция. На 15 декември Ботев играе последната си контрола за тази година, като негов съперник ще бъде Спартак (Пловдив). В тази среща в "жълто-черния" тим ще бъдат пробвани юноши на клуба, Емил Стоев от Спартак (Пловдив) и Александър Борджийски от Раковски. Информацията е на Топспорт.


Виж коментарите (57)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).