Ирански отбор изпраща оферта за Илами Халими

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (64)
09:30 / 12.12.2006
1180
Македонският халф на Локомотив Илами Халими е пред трансфер в Иран, разкриха източници от "Лаута" пред "Топспорт". Офертата е пристигнала преди няколко дни от елитния Саба Батери (Техеран), където работи българският кондинционен специалист Трендафил Трезийски.

В Иран тимът е с най-голяма почит и популярност, като доказателство за това е и фактът, че в редиците му се подвизава нападателят Али Даеи. 37-годишният ас, играл в Байерн (Мюнхен), обаче няма да се засече с Халими, тъй като наскоро обяви, че слага точка на дългата си кариера. На "Лаута" все още умуват дали да приемат офертата за своя плеймейкър.

Както е известно, "смърфовете" са предимно млади състезатели, което прави Халими задължителен фактор в основния състав. Именно поради тази причина раздялата с македонеца не се нрави на голяма част от ръковдството и треньорския щаб. Пловдивчани обаче ще трябва до края на седмицата да излязат с отговор дали приемат финансовите условия на иранския гранд Саба Батери.



Виж коментарите (64)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).