Треньор напусна Локо и заяви: Мога да говоря много, но няма смисъл! Благодаря на Христо Крушарски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
10:00 / 05.07.2024
6778
Един от най-опитните треньори в ДЮШ на Локомотив (Пловдив) - Христо Телкийски, изненадващо си тръгва от клуба.

Това бе втори престой на бившия футболист в "черно-бялата" школа.

Ето какво заяви Христо Телкийски:

"За втори път напускам Локомотив (Пловдив) по време на управлението на Христо Крушарски. Първият беше след като с отбора на клуба U16 достигнахме до финал за купата на България, който загубихме нещастно от Левски (София) след два мачбола. Сега си тръгвам, защото не съм съгласен с наложените през последните два, три месеца финансовите критерии към водения от мен отбор U15. Благодаря за прекрасната съвместна работа на Димитър Палазов, директор на ДЮШ на Локомотив (Пловдив) и методиста Стоян Димитров. Мога да говоря много и все истината, но няма смисъл. Клубът винаги е над всичко и всички. Така е навсякъде в световния футбол. Взел съм решението си. Ще съсредоточа усилия в работата си като треньор на проекто-националния отбор U15 на България, като помощник на Ивайло Петров. Никога не съм живуркал в професията. Няма да го направя и сега. Каквото съм постигнал, е в резултат на много, много труд. Амбициран съм да продължа развитието си като треньор и съм готов да поема нови предизвикателства в професията“, заяви наставникът пред Sportal.

"Винаги съм се ръководил от максимата, че човек трябва да говори с работата си, с делата си, вместо да привлича вниманието на обществеността върху себе си чрез изявления. Пожелах обаче да изкажа мнението си за да направя някои пояснения. Решението за напускането ми на клуба е лично мое. То няма отношение към друг. Благодаря на г-н Христо Крушарски, че винаги е бил коректен към мен. Няма какво друго да кажа за човек, който влага неимоверни усилия и финансови средства за моя роден клуб. Локомотив (Пловдив) е моя втори дом и му пожелавам успех във всички начинания“.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).