В Турция категорични: Отборът на Мъри представя скоро Атанас Чернев!

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
10:35 / 05.07.2024
3961
Медиите в Турция с всеки изминал ден засилват спекулациите за евентуален трансфер на "жълто-черния" футболист Атанас Чернев в Гьозтепе, който е воден от един от най-успешните български треньори Станимир Стоилов.

Едно от най-големите издания в южната ни съседка - Фанатик, стига по-далеч и заявява, че българският национал ще бъде представен преди началото на сезона, видя Plovdiv24.bg.

"Гьозтепе постави в радара си 22-годишния защитник Атанас Чернев. Бранителят има договор с Ботев Пловдив до 2025 година. Очаква се преди новия сезон Гьозтепе да привлече младия защитник под наем на първо място, с опция за закупуване.", твърди авторитетното издание.

В публикацията се посочва още, че Чернев е юноша на клуба и в началото на сезона е бил по-скоро резерва, но в последните кръгове е получил по-голям шанс за изява.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).