"Македонски спорт": Локо "открадна" наш талант

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (90)
14:05 / 12.12.2006
1526
Българският първодивизионен отбор Локомотив (Пловдив) подписа договор с бившия футболист на Македония (Гьорче Петров) Симеон Марковски, съобщава в днешния си брой скопският всекидневник "Македонски спорт". Контрактът с 16-годишния талант е за период от три години и половина.

"Симеон Марковски е млад и надежден футболист, който премина успешно няколкодневните проби в българския отбор, пише вестникът. - Това е първото голямо предизвикателство в кариерата му и се надяваме да покаже качествата си. В Локо играят още и македонските национали Зоран Златковски и Илами Халими, а преди това в състава имаше и други македонски футболисти", съобщават журналистите в югозападната ни съседка.

По информация на Топспорт.бг обаче договорът все още не е подписан заради младата възраст на играча. В близките дни в Пловдив се очаква да пристигнат родителите на Марковски, които да подпишат нужните документи, за да бъде наред всичко около договора на 16-годишния играч.


Виж коментарите (90)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).