Локомотив Пловдив с шесто ново попълнение от шампионския тим на Хебър

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:15 / 07.07.2024
5914
Баскетболният Локомотив Пловдив се похвали с още един ключов трансфер. Черно-белите си осигуриха услугите на лидера и капитана на Хебър (Пазарджик) Методи Илиев. Гардът успя да изведе бившия си тим до шампионската титла в ББЛ А група през изминалия сезон.

Методи е родом от Пазарджик и започва в юношеските формации на Хебър, където е прекарал цялата си кариера. Във визитката си освен национален шампион, има спечелена купа на ББЛ, както и многократен шампион на регион Юг.

Освен това Методи Илиев държи рекорда за най-много отбелязани тройки за един мач в историята на ББЛ - 14!

"Радвам се, че преминавам в Локомотив Пловдив. Надявам се да постигнем успехи и да направим един страхотен колектив. Благодаря на всички в Пазарджик за страхотния престой през всичките тези години. Вдигнал съм всички купи и сега искам да повторим успехите и с Локомотив Пловдив", заяви плеймейкърът пред клубната страница на Локомотив Пловдив.

"Добре дошъл в отбора Томи, пожелаваме ти успех с екипа на “черно-белите", написаха по този повод от пловдивския клуб.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че преди това БК Локомотив Пловдив привлече плеймейкъра Георги Дамянов (от Хебър), опитния гард Адриян Секулов (от Хебър), бившия национал Симеон Илиев - Чайката (от Хебър) и сина на баскетболната емблема на Пловдив Милко Арабаджийски - Юлий Арабаджийски (също от Хебър).

Отборът ще бъде воден през новия сезон от треньора Димитър Чанков, който също бе начело на Хебър Пазарджик през миналия сезон.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 14
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).