Локо привлече "Поразяващата левачка" и двуметров 20-годишен талант

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:21 / 08.07.2024
5820
Волейболният Локомотив Авиа (Пловдив) се сдоби с още две нови попълнения, похвалиха се от клуба. И двамата играят на поста диагонал и ще бъдат част от черно-белите в предстоящия сезон в елитната "Ефбет Супер Волей".

Ето как от Локомотив представиха двамата нови волейболисти:

Поразяващата "левачка" Жулиен Георгиев е поредното ново попълнение в състава на "Локомотив Авиа" за новия сезон в Ефбет Супер Волей. Диагоналът е добре познат в България от престоите си в "Добруджа 07" и "Монтана волей", а последната година игра във френския "Сейнт Куентин".

2-метровият диагонал държи рекорда за най-много отбелязани точки в един мач в родния елит, след като през 2022 година записа 42 точки в двубоя с "Черно море".

Пожелаваме успех на Жулиен през новия сезон, а защо не и да подобри рекорда.

Другото ново попълнение на поста диагонал е Кристиян Киров. 20-годишният волейболист идва от "Левски София", където дебютира на 18 години. През миналата година 2-метровият играч бе преотстъпен в "Миньор" (Пк).

Очаквайте в следващите седмици да научите и имената на другите нови волейболисти, които ще радват волейболната общественост в Пловдив!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 14
Днес: 7
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).