Скандален играч бяга от Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (62)
14:56 / 13.12.2006
1265
Скандалният защитник на Ботев Николай Домакинов всеки момент ще скъса с клуба. Той подаде молба до арбитражната комисия с искане БФС да разтрогне договора му по вина на пловдивския отбор. Мениджърите и адвокатите на Домакинов са убедени, че клиентът им безпроблемно ще се раздели с Ботев, защото има да получава премии.

Шефовете му пък твърдят, че няма никакъв шанс бившият национал да прекрати контракта си, тъй като всичко около него било изрядно.
Домакинов изпадна в немилост пред Димитър Христолов, след като отказа да удължи договора си. Президентът го извади от състава в началото на есенния сезон и го принуди да работи в канцелариите на стадиона. Там защитникът откри бюро за консултации по залагания в "Еврофутбол" и други въпроси около футбола.

Отлично информирани източници твърдят, че Николай Домакинов има две страхотни оферти. Първата е от ЦСКА. Втората - от Черно море. Яснота за неговото бъдеще ще има след заседанието на арбитражната комисия.
Подобни проблеми имаше Илиян Стоянов. Преди две години управата на Герена го задължи да гледа мачове на видео по седем часа на ден. Информацията е на "7 дни спорт".


Виж коментарите (62)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).