Фенове на Локо показаха официалния дрескод за дербито срещу Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
13:59 / 09.07.2024
6967
Фенове на Локомотив показаха официалния дрескод за градското дерби срещу Ботев. Както вече е известно, най-интересният мач за футболен Пловдив ще е на 28 юли (неделя) от 21:00 часа на стадион "Христо Ботев".

Продажбата на специалните тениски за привържениците на черно-белите е и с благотворителен характер, тъй като ще бъдат дарени средства за семейството на Румен Трайков.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на феновете на Локомотив в страницата на "Трибуна Бесика":

Всички, като един!

Дербито на Пловдив наближава, а подготовката за него тече с пълни сили! Сега е моментът да покажем, че заедно сме непобедими. Време е да облечем бялото и да застанем рамо до рамо, обединени в името на любимия отбор.

От днес започваме продажбата на специални фланелки, които ще са официалният дрескод за битката, която предстои. Всички събрани средства над производствената цена на тези фланелки ще бъдат дарени за семейството на нашия скъп брат Румен Трайков. Единството е нашето най-силно оръжие!

- Цена 25 лв.

- Тениските са налични в магазина на стадион “Локомотив".

Един за всички, всички за Локомотив!


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).