В Пловдив представят алманаха "100 години кану-каяк"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:16 / 10.07.2024
1848
Луксозният алманах "100 години кану-каяк“ ще бъде официално представен пред публика на 15 юли, понеделник, от 18 часа в Първо студио на Радио Пловдив. Автори на изданието са журналистите Ани Дончева и Николай Кръстев, работили по него в продължение на година и половина.

Идеята е на федерацията, която това лято отбелязва 100-годишнината от своето основаване. Консултант на творбата е техническият директор Дамян Дамянов, дългогодишен треньор на националния отбор.

Три са основните глави в книгата: "Зала на славата“, "Центрове и клубове“, "Федерация“. В първата са групирани и представени 56-те носители на медали от олимпийски игри, световни и европейски първенства за мъже и жени. В изданието са публикувани над 500 снимки, осигурени от "Стартфото“, архива на БТА, както и от личните архиви на клубове и състезатели, съобщава Радио Пловдив.

Авторите изказват специална благодарност за усилията и написаното през годините от Чавдар Калев, Стефка Заркова, Здравка Йорданова, Румен Минков, Илия Кисимов, Александър Недков, Нейко Дамянов, Петър Герчев, помогнали им много в тяхната задълбочена и всеотдайна работа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).