Волейболното Локо близо до първи чуждестранен трансфер, клубният шеф каза и други новини

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:36 / 11.07.2024
2392
Волейболният Локомотив Авиа (Пловдив) ще финализира до 2-3 дни първи  чуждестранен трансфер за предстоящия нов сезон в мъжката Супер Волей. Става въпрос за класен разпределител. новината съобщи мениджърът на клуба Людмил Найденов.

"Договорили сме всички условия и момчето ще започне подготовка с нас. Не обявяваме името само, защото не сме приключили формалността с подписването на договора. Все пак, докато няма подпис от двете страни, винаги може да се случи нещо. Иначе говорим за опитен плеймейкър, който е национал на своята страна и го чакаме за началото на подготовката в Пловдив. Искахме отборът да бъде изцяло съставен само от българи, но по ред причини се наложи да се обърнем и към външния пазар", заяви Людмил Найденов.

Ето какво още каза клубният шеф относно селекцията на черно-белите:

Досега единствено сме преотстъпили в "Дунав" Любомир Янков и Георги Бъчваров в "Берое 2016". Има интерес към други наши играчи, но нищо конкретно, за да можем да ги обявим. Затова не искам да обявявам имена, защото интересът е само на думи. Ще изчакаме още 5-6 дни за конкретни оферти и ще преценим.

Търсим класен централен блокировач и водя разговори, защото искаме да бъде сплав на всеки пост от опит и младост. На този етап ще имаме само един играч от чужбина, но ако не успеем да се договорим с български в центъра, може би ще се наложи да потърсим в чужбина.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 5
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).