ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Любомир Шейтанов ще подари ръкавици с лепило на Димитър Иванков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:30 / 14.12.2006Коментари (16)1321
В навечерието на Коледа всички се чудим какви подаръци да направим на близки и познати. Ето какво е замислил помощник-треньора на Локо (Пд)
Любомир Шейтанов:

Откакто загубих бас от Димитър Иванков, непрестанно мисля с какъв шегаджийски подарък за Коледа да си го върна. Преди мача с Холандия се обзаложих с Митко, че до края на кариерата му той няма да хване нито една дузпа. От този момент досега обаче Иванков е спасил два удара от бялата точка, а на всичкото отгоре и вкара една в официален мач в Турция.

Сега обикалям по магазините и търся специални ръкавици
с хелметекс или някакво друго лепило, за да има по-добро сцепление с топката. Ако не намеря подходящи до Коледа, ще взема от някой общ работник по строежите от тези, с които си подават тухли четворки. Ако и там няма, в краен случай ще намеря от някой докер по пристанището в Бургас.

Информацията е на "7 дни спорт".






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.12.2006 г.
0
 
 
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИ4КИ НАС.... ПРИЯТЕЛИТЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ да станем през 2007 свидетели на една от многото славни години на клуба ни........ да бъдем здрави и 6тастливи !!! Браво на Стоян Колев..... !!! .... искам да допълня, 4е малкото на брой псевдофен4ета с раздут 4ерен дроб и размекнати главици, които по ни6то не се разли4ават от себеподобните си гнусни, страхливи, расистки и кретеноидни малоумници сред агитките на Уефски, Путяф и ЦСКА..... не само нямат място на Лаута, а ще трябва бъдат изметени от всяко нормално събитие в БГ..... Фенове на футбола от вси4ки клубове, за да бъде играта - ИГРА..... Предлагам да спрем безразли4ието си и пасивноста си към тях...... аз ли4но съм решил да направя каквото мога, ако стана свидетел на идиотизираните им прояви, каквито разбрах са изобилствали във Варна и Раднево - дори това да ми струва известно неудобство като си по4иствам обувките след това ;-) !!! Локо Пловдив !!!
007
на 15.12.2006 г.
0
 
 
ТВА Е НЯКАКЪВ МАЛОУМЕН ЦИГАНСКИ ХУМОР.ХА-ХА-ХА
Aнонимен
на 14.12.2006 г.
0
 
 
6eitankov mangala podaril rakavicite si na mastara za rojdennia mu den oba4e predi tova na4kov 6opara se nasral i si izbarsal debelia gaz s tiah
Aнонимен
на 14.12.2006 г.
0
 
 
намерете му доктор на тоя психясалия
FANFAR
на 14.12.2006 г.
Aнонимен
на 14.12.2006 г.
Лилчо Арсов
на 14.12.2006 г.
0
 
 
Здравейте, Ходя с едно момиче от вече година и месец и много я обичам. Проблема е следния, че първите 2 месеца от връзката ни тя не ми пускаше, а аз много исках да правя секс с нея, затова поразпитах по разни форуми как да я навия да правим секс. Един пич ми даде рецепта за някакъв кекс, който ще я накара да прави секс с мен. Тайната на кекса беше половин чаена чашка урина и 1 супена лъжица лайно. Отначало си помислих, че идеята е отвратителна и е абсурдно да работи, но толкова бях загорял, че бях принуден да опитам. Затова и направих такъв кекс и я почерпих, след което същата вечер започнахме да се натискаме и се стигна до секс. Бях много доволен и страшно учуден, че работата с кекса е станала. От тогава до сега всяка вечер, когато тя щеше да идва у нас или аз у тях и правех от тоя кекс с лайна и урина и и давах да яде, след което правихме секс. Всичко добре до вчера. Тя щеше да идва в нас и аз се захванах с кекса. Направих тестото с урината и остана да добавя лъжица лайно, но не ми се сереше, щото бях срал вече и реших да си гребна с лъжицата направо от гъза си. Затова се събух, надупих се и се напънах, като започнах да натискам с лъжицата отзад за да я напъхам и да си гребна малко лайна. Точно като я пъхнах в гъза си, вратата се отвори и влезе приятелката ми. От стреса ректума ми се сви и не можах да извадя лъжицата. Тя разбра, че искам да сложа лайна в кекса и започна да ме разпитва като беше хванала лъжицата за дръжката и я въртеше, за да изкопчи информация от мен. Толкова болеше, че и признах всичко за цялата година, през която я бях хранил с лайнян кекс. Тя се разпища от ужас и започна да повръща бягайки към вратата. Опитах се да я последвам, но със смъкнати панталони и лъжица в гъза, само станах за посмешище на съседите. От тогава не съм я чувал. Много ви се моля, помогнете ми да си я върна. Ако трябва ще правя и други кексове, но си я искам обратно - обичам
Aнонимен
на 14.12.2006 г.
0
 
 
Малее, в днешно време жълтур да не си. Всеки си прави гаргара с теб. Пък и все кухи лейки като президента, оня с Фанфарите, де!
Aнонимен
на 14.12.2006 г.
0
 
 
sa6to ne mu podari6 edin PO4ETEN PLAKAT?
Aнонимен
на 14.12.2006 г.
0
 
 
sa6to ne mu podari6 edin PO4ETEN PLAKAT?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Първи мач след огромните трусове на "Лаута"! Ще продължи ли спадът на посещаемостта?
Футболисти, треньори и фенове на Локомотив почетоха великия Аян Садъков
Любо Пенев стриктно спазва новите правила на "Лаута"
Митко Илиев и компания зарадваха малки локомотивци
Феновете на Локомотив се събират на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: