ПФК Ботев: Неспирни атаки и опити за саботаж! Има неизправности в работата на турникетите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:24 / 13.07.2024
6401
Ръководството на ПФК Ботев (Пд) направи важно съобщение към привържениците на отбора. Повод за реакцията на клуба стана хакерската атака, която провали старта на продажбата на билетите за глрадското дерби срещу Локомотив.

Оказасе, че атаката е започнала още преди началото на мача с Марибор. От клуба признаха и проблем с турникетите на входовете на стадиона.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на ПФК Ботев:

Уважаеми ботевисти,

На 11.07.2024 година, броени часове преди началото на футболната среща между "Ботев“ и "Марибор“, започна масирана хакерска атака срещу информационната инфраструктура на ПФК "Ботев“.

В резултат на това беше засегната системата за продажба на билети и абонаментни карти за стадион "Христо Ботев“, като бяха забелязани и неизправности в работата на турникетите, осигуряващи достъп до спортното съоръжение.

Нашите специалисти работят по възстановяване нормалната работа на всички информационни услуги, като очакваното време за подновяване продажбата на билети и карти е 15.07.2024 година (понеделник следобед).

Въпреки неспирните атаки и опити за саботаж в развитието на нашия клуб, всички ние – ръководство и привърженици, обичащи "Ботев“ безрезервно и безкористно, ще продължим да стоим заедно, рамо до рамо, бранейки нашата обща кауза.

С уважение,

Ръководството на ПФК "Ботев“


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).