ПФК Ботев: Глобени сме с 8000 евро, но приемаме това като наша организационна грешка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
10:47 / 14.07.2024
6831
Ръководството на ПФК "Ботев“ използва официалния клубен сайт, за да благодари на привържениците на отбора за подкрепата им в двубоя срещу Марибор от турнира Лига Европа, спечелен с 2:1. От клуба признаха за наложена глоба от 8000 евро и приеха това за "организационна грешка".

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на ПФК Ботев:

Уважаеми ботевисти,

Ръководството на ПФК "Ботев“ изразява истинското си възхищение към всички вас за създадената неповторима атмосфера и уникална подкрепа в срещата от първия квалификационен кръг в турнира "Лига Европа“ между отборите на "Ботев“ и "Марибор“.

Вашето европейско поведение, за което не бяха спестени добри думи от множество специалисти, футболни деятели и гости, присъствали на футболната среща на стадион "Христо Ботев“, както и от тези, гледали двубоя по телевизията, ни кара да се чувстваме горди и признателни за страстната ви отдаденост, дала криле на представителния ни мъжки отбор за постигнатата престижна победа.

Благодарни сме, че не дадохте и никакъв повод клубът ни да бъде глобен за непозволени действия, което отчитаме като реална помощ от ваша страна за нашето бъдещо развитие.

Единственото нарушение, за което ПФК "Ботев“ беше санкциониран с глоба от 8 000 евро, касаеше наличието на хора, заемащи пътеките между отделните блокове в секторите, което приемаме като наша организационна грешка. Ще се постараем в следващото домакинство от европейските клубни турнири този проблем да бъде решен, за да продължим заедно с вас да издигаме имиджа на клуба на все по-високо ниво.

С уважение,

Ръководството на ПФК "Ботев“


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).