ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Николай Домакинов не можа да разтрогне с Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:14 / 14.12.2006Коментари (32)1328
©
Бранителят на Ботев (Пд) Николай Домакинов не успя да разтрогне договора си с "канарчетата", тъй като в БФС не се яви представител на клуба. Президентът на отбора Димитър Христолов е изпратил бележка, че е извън България и не може да присъства на Арбитража.

Молбата на Домакинов е оставена за разглеждане на 18 януари, когато ще е следващото заседание на Арбитражната комисия.

Общо над 100 футболисти на отборите от "А" и "Б" групите бяха подали молби за разтрогване на договорите. Информацията е на Топспорт.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.12.2006 г.
0
 
 
Аллах да наспори дните на селския бек от Крумово!Той е наш човек,локомотивец,дълбоко законспириран в тила на врага!Напрво Щирлиц!Толкова радост в душата локомотивска не е донесъл никой друг досега!Давай,Митьо, ти ще ги довършиш!
Aнонимен
на 17.12.2006 г.
0
 
 
NQMA PRIQTELI NA VAGON PLOVDIV!!! IMATE 5 MANGALA FENOVE I TVA E !
Aнонимен
на 16.12.2006 г.
0
 
 
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИ4КИ НАС.... ПРИЯТЕЛИТЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ да станем през 2007 свидетели на една от многото славни години на клуба ни........ да бъдем здрави и 6тастливи !!! Браво на Стоян Колев..... !!! .... искам да допълня, 4е малкото на брой псевдофен4ета с раздут 4ерен дроб и размекнати главици, които по ни6то не се разли4ават от себеподобните си гнусни, страхливи, расистки и кретеноидни малоумници сред агитките на Уефски, Путяф и ЦСКА..... не само нямат място на Лаута, а ще трябва бъдат изметени от всяко нормално събитие в БГ..... Фенове на футбола от вси4ки клубове, за да бъде играта - ИГРА..... Предлагам да спрем безразли4ието си и пасивноста си към тях...... аз ли4но съм решил да направя каквото мога, ако стана свидетел на идиотизираните им прояви, каквито разбрах са изобилствали във Варна и Раднево - дори това да ми струва известно неудобство като си по4иствам обувките след това ;-) !!! Локо Пловдив !!!
Aнонимен
на 15.12.2006 г.
0
 
 
Не може Христолов да ме малтретира като животно!!!
Приказка без край!
на 15.12.2006 г.
0
 
 
Домакинов: Не може Христолов да ме малтретира като животно Крайно огорчен от поредния неуспешен опит да се раздели с Ботев (Пловдив) беше защитникът Николай Домакинов. Той не успя да разтрогне контракта си „жълто-черните” на заседанието на Арбитражната комисия, защото президентът на клуба Димитър Христолов не се появи в сградата на БФС. „Казаха ми, че бил в чужбина. Затова трябва да чакам до 18 януари, кога пак ще има Абритраж. Искам всичко да се свърши. Не може Христолов да се подиграва с мен. Аз не съм негова собственост, а на АФД ФАНФАР, че да ме малтретира като животно”, изригна бившият национал. Настоящият договор на Домакинов изтича в края на сезона и засега той отказва да го поднови. По тази причина Христолов извади играча от отбора и го накара по цял ден да стои в залата за пресконференции на стадион „Христо Ботев” в Пловдив по подобие на Илиян Стоянов, който преди години гледаше видео на „Герена”.
Aнонимен
на 15.12.2006 г.
0
 
 
Ники, къде си се наврял в тоя клуб, бе пиле шарено? Абе хващай си оная работа и отпрашвай накъдето ти видят очите!!! Щото снощи като ти ги видях тия същите твои очи по Канал 3 как се чудеха накъде да гледат и как мрънкаше под мустак, че в никой случай не можеш и не искаш да говориш, кофти ми стана да знаеш... То че атмосферата на стадиона до Ажисанмаалата е повече от убийствена, това отдавна го знаем, ама чак пък да не искаш да погледнеш хората в очите...
Aнонимен
на 15.12.2006 г.
0
 
 
„Няма да паля фанфари, но благодаря на всички работили по този казус. Винаги съм знаел, че има възмездие, и то се задава на хоризонта. Кой каквито ги е надробил, такива ще ги сърба. Щеше да бъде обидно за всички, милеещи за нашия отбор, ако не бях сезирал прокуратурата за тази нечиста сделка”, сподели пред „Топспорт” Димитър Христолов.
Aнонимен
на 15.12.2006 г.
0
 
 
ГЛАДЕН СЪМ, ПИЕ МИ СЕ, А ПЪК АКО ИМАШЕ И ПО ЕДНА ФАНФАРА ДА ЗАПАЛИМ...
VR6
на 15.12.2006 г.
ФАНФАР ЛАЛЕТО
на 15.12.2006 г.
0
 
 
И стига сте го плюли тоя Митю ,щото вече не знам.Човека обиколи цяла Европа да ви намери класни съперници за контролите ,кво искате повече.Днес Спартак ,след някой ден Раднево ,след това Хасково ,кво мрънкате ....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Футболисти и клубни членове на Ботев се насладиха на филма "4 хода напред"
Керкез избира между двама родни национали за отбраната
Душан Керкез гледа на живо следващия съперник на Ботев
Голям талант на Ботев в състава на младежите
Село на 25 км от Пловдив отказа на ПФК Ботев да ползва стадиона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: