ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Керкез: Моят фаворит първо бе Англия, но който обича футбола, трябва да подкрепя Испания във финала
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:49 / 14.07.2024Коментари (1)2649
© Plovdiv24.bg
Треньорът на Ботев (Пд) Душан Керкез даде интересно мнение преди днешния финал на Европейското първенство между Испания и Англия. Специалистът призна кой е неговият фаворит, а освен това допълни, че българският национален отбор е много далеч от нивото на участниците на шампионата на Стария континент.

"Нивото на българския футбол ми се струва много далече от начина, по който играят отборите на Евро 2024. Ще е нужно много време. Пожелавам си България скоро да се класира на голямо футболно първенство. Да се появи отново поколение като онова от 94-та година. Защото всеки в Европа изпитваше наслада, докато гледа това Ваше поколение на терена. Ще е нужно много време, за да може това отново да се случи. Надявам се да стане бързо, но не съм голям оптимист", заяви пред Дарик радио наставникът на "канарчетата".

"Моят фаворит от началото на първенството беше Англия. Само заради ситуацията от последното европейско, когато "трите лъва“ играха финал и загубиха от Италия преди 3 години. Английските национали стават все по-добри и по-добри, играят в най-добрите първенства в Европа, включително във Висшата лига. Но не ми харесва начина, по който играят сега. Дори не заслужаваха да се класират за полуфинала, вероятно не трябваше даже да излязат от групата си. Понякога обаче, знаете, за да спечелиш трофея, не е нужно да играеш красив футбол", допълни Душан Керкез.

"Аз обаче със сигурност ще подкрепям Испания във финала. Който обича футбола, ще подкрепя Испания в този мач в Берлин. Но това не означава, че испанците ще победят, защото финалът си е финал", завърши треньорът на Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 44
16.07.2024
15.07.2024
15.07.2024
14.07.2024
10.07.2024
09.07.2024
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Страшен капацитет, изказване в стил Мировяне. п*ткинска история, станали разбииш ли гръмоотвод за простащината и агресивността на "фенове" за които футболен мач е място за лична изява. мач ли гледаме или правим "хореография". всичко е ялово, тоя също. когато разбере колко психически стабилен трябва да си, да обръщаш няколко мача от загуба в победа по пътя за финала, там да играеш с толерирани опити за просене на нарушения, тогава ще разбере кой се е борил и успял. всички в българското са трагикомедия. жалко за толкова пропуснати поколения с потенциал, изместени от "новия внос", сякаш е голяма работа чужденец да ти играе. броят се на пръсти играчите с възможности, и щом се допрат до "ефбет" и пропадат. пък ние ще си чакаме национален отбор...ех защо не искат да емигрират тук :) а се случва само на запад от олимпик щадиум :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Треньорът на Жрински се закани: Ще играем нападателно! Анализирахме Ботев - ако сме на ниво, ще победим
Дебютант и красива съдийка на Ботев II - Етър
Първо в Plovdiv24.bg: Изненадваща промяна за реванша между Жрински и Ботев
Керкез получи отлична новина, но трябва да решава дилема
Убийствена жега в Мостар - ето какво време очаква Ботев за реванша
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: