Стоян Колев е номер 1 според феновете на Локо Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (53)
00:12 / 15.12.2006
1954
Стоян Колев е безспорния номер едно за Локомотив Пд сочи анкетата, която събира безпристрастно мнението на черно-белите фенове в сайта им www.lportala.net. Стражът, който не просто бе несменяем под рамката, но и бе част от отбора в най-трудния му период, а в последствие и бе стълб в сегашния представителен тим събра 212 от общо 816 гласа (или близо 26%). Колев е част от Локомотив от 1998 г., и след три години продължи за софийския ЦСКА, но там така и не остана оценен, въпреки че започна да пази и за държавния ни тим. Дни след шампионското пиянство Стоян Колев се завърна и замени Васил Камбуров и с първите си нестабилни изяви се превърна в един от най-недолюбваните от Едовата чета. Колев обаче се доказа влизайки сам в битката за да се докаже на запалянковците и им показа че са грешали не само допреди 2 години, но и преди това. Мъжеството и черно-белия си дух вратарят демонстрира в най-трудните моменти тази пролет, когато не изостави отбора, нещо повече - бе основният мотор и за радост на привържениците, продължава да бъде. Наградата в края на 2006 година със сигурност е най-малкото, с което те могат да се отблагодарят.
На втора позиция в класацията остана Христо Златински, който направи невероятни мачове с черно-бялото райе, стана слабост на публиката на Локо Пд и може би единственото му уважително оправдание да не триумфира на върха се нарича колосът Колев. Младежкият национал все пак остана доста далеч от лидера и със своите 142 вота (разлика от 70 със Колев) даде заявка, че торбината му в центъра на черно-бялата ни селекция тепърва загрява.
Третото място логично остана за най-постоянния в изявите си, при това само един полусезон. Данчо Милиев е с отбора от миналата зима и може би това му помогна да влезе в боя с огън и пепел и на този етап да остави феновете да се чудят как още не е попаднал в плановете на младежкия ни национален отбор.

Ето и пълното класиране:
1. Стоян Колев (212 гласа)
2. Христо Златински (142 гласа)
3. Йордан Милиев (128 гласа)
4. Даксон да Силва (91 гласа)
5. Илами Халими (74 гласа)
6. Красимир Димитров (58 гласа)
7. Владислав Златинов (39 гласа)
8. Ангел Йошев (31 гласа)
9. Робърт Петров (29 гласа)
10. Владимир Иванов-Фугата (12 гласа)

Фенклубът ще награди победителите в призовата тройка днес от 18.00 ч. в Балабановата къща, където успоредно с церемонията ще се проведе среща на феновете с ветерани на клуба, във връзка с подготвяната от повече от година книга, даваща нова светлина не само около историята на Локомотив, но и тази на отборите в пловдивския ни футбол. Освен почит към оглавяващи тройката от анкетата, феновете ще дадат и още две специални награди, който организаторите запазват вв тайна. На мероприятието ще присъстват редица ВИП-личности на футбола ни, уверението си за присъствие са дали дори и президентът на Локомотив Александър Тасев и останалата част от ръководството ни. Поради големия интерес и за съжаление ограниченото пространство в Балабановата къща, което наложи въвеждането на пропускателен режим с покани, ви уверяваме, че часове след края на събитието, посетителите на LPortala.net ще намерят пълен аудио запис, а за вбъдеще - и видео кадри.


Виж коментарите (53)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).