ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Успешен старт за Локо! Два червени картона и отменен гол на "Лаута"
Автор: Стойчо Генов 21:07 / 20.07.2024Коментари (2)4594
Локомотив Пловдив стартира успешно новия сезон в Първа лига, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Черно-белите победиха Арда (Кърджали) с 1:0 в двубой от първия кръг, който се игра на стадиона в "Лаута".

Ефе Али (41) бе точен за пловдивчани, но малко по-късно бе изгонен. Червен картон получи и Тонислав Йорданов от гостите. Локомотивци бяха водени от помощник-треньора Атанас Стоилов заради наказание от миналия сезон на Любослав Пенев, който изгледа срещата от официалната ложа.

В 19-ата минута бе първата голова ситуация в мача и тя бе за домакините. Ивайло Иванов изведе отлично Оливер Камдем в наказателното поле. Французинът надбяга Иван Тилев и шутира, но вратарят Анатоли Господинов блокира с тяло.

Четвърт час по-късно локомотивци имаха основателни претенции за игра с ръка на Анатоли Господинов извън наказателното поле. Реферът Драгомир Драганов обаче не се престраши да отсъди нарушение.

В 40-ата минута Оливер Камдем напредна отдясно и подаде към Мартин Петков. Той стреля, но вратарят Господинов отново бе на мястото си.

Минута по-късно Локомотив откри резултата. След едно центриране в пеналта играч на Арда изби топката, но тя попадна в Христо Иванов, който шутира от движение, но Господинов изби. Топката отиде при Ефе Али, който я овладя хладнокръвно и с мощен удар от воле я прати в мрежата за 1:0.

В добавеното време на първата част Тонислав Йорданов получи топката в наказателното поле, завъртя се и шутира покрай Кристиан Томов в мрежата. Попадението обаче бе отменено заради засада след дълго преразглеждане от VAR.

Секунди преди почивката Ефе Али задържа за фланелката устремилия се напред Цонев и получи жълт картон. Последва обаче разправия между десетина играчи на терена, след която Драгомир Драганов изгони с по два жълти картона Ефе Али от домакините и Тонислав Йорданов от Арда.

През второто полувреме играта бе равностойна, но до по-сериозни голови ситуации не се стигна.

Локомотив игра в състав:

Кристиан Томов, Ангел Лясков, Хорхе Сегура, Мартин Паскалев, Оливер Камдем, Ефе Али, Христо Иванов (83- Мартин Хайдаров), Ивайло Иванов (65- Георги Каракашев), Николас Пенев (65- Владимир Медвед), Димитър Илиев (65- Жулиен Лами), Мартин Петков (89- Данило Полонский).

Още по темата: общо новини по темата: 320
17.10.2024
17.10.2024
17.10.2024
16.10.2024
16.10.2024
16.10.2024
предишна страница [ 1/54 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на filibe
премахни филтъра

0
 
 
Ако може да се каже нещо хубаво,то това са 3-те точки.Иваче имаше имитация на футбол и от двата отбора.Много слаб мач и за двата отбора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив избра кой да замести временно Христо Златински
Чуждестранен инвеститор също се появи на хоризонта като вариант за Локомотив
Три поредни гостувания в делнични дни за Локо, вижте програмата до 9 ноември
Изключително любопитна версия за бъдещето на Любо Пенев
Фенове на Локо с емоционална позиция и кадри относно тежката ситуация на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: