Предколеден турнир по волейбол в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:56 / 18.12.2006
700
В петък и събота на 22-ри и 23-ти декември в Пловдив ще се проведе коледен турнир по волейбол за деца за купа “Дерби”. В надпреварата ще участват 6 отбора, като освен домакина Виктория волей, присъствието си са потвардили тимовете на Родопа Смолян, Хебър Пазарджик, Пирин Разлог, Марек Дупница и Локомотив Пловдив. С покани бяха Славия и ЦСКА, но столичните тимове се отказаха в последния момент. Турнира “Дерби къп” се организира за първи път с идеята той дев се превърне в традиционен.

Като гости на турнира бяха поканени националите Тошко Алексиев, Боян Йорданов и Краси Гайдарски, но същия ден тяхният Левски Сиконко има мач от първенството. Затова наградите на Дерби къп ще връчат бивши волейболни величия.

Срещите от турнира ще се играят в залата на училище П. Яворов, като отборите са съставени от деца родени през 1992 година. През последните години домакина Виктория волей няма конкуренция в тези възрастови групи.

Мачовете започват в петък от 11 часа. Отборите са разделени в две групи като ще се играе всеки срещу всеки. В събота програмата е от 9 часа сутринта, а носителя на Дерби къп ще бъде определен в финала от 15 и 30 часа. Информацията е на ТВ Евроком.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 25
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).