Локо (Пд) уговори три контроли в Албена

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
18:45 / 18.12.2006
897
Локомотив (Пловдив) уговоря в момента мачове с три чуждестранни отбора по време на лагера си в морския курорт Албена през месец февруари следващата година. Това са сръбският Раднички (Ниш), македонският Работнички-Кометал и румънският Фарул (Констанца), които ще се подготвят по същото време там.

Намерението на старши треньора на "черно-белия" Иван Маринов са неговите футболисти да изиграят поне четири мача със сериозни съперници по време на престоя си край морето.

Наставникът на Локомотив (Пловдив) се завърна днес от Италия. Заедно с треньора от школата на Локомотив (Пловдив) Стойчо Драмов те бяха на десетдневен курс в италианския Фиорентина. С тях бе и вицепрезидентът на пловдивския клуб Кузман Маринков.

По това време на проби във Фиорентина бе бразилският защитник на Локомотив (Пловдив) Алекс дос Сантос, който направи отлични впечатления с изявите си на треньорското ръководство на италианския отбор.

Има голяма вероятност бразилецът да бъде закупен от Фиорентина още след Нова година, като "смърфовете" ще искат за него поне 500 000 евро.


Информацията е на "Топспорт".


Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).